Meni
Optimizacija sajtova - King Studio Beograd, Žorža Klemansoa 13
17828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17828,page-child,parent-pageid-16571,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Optimizacija sajtova

Šta je WordPress?

WordPress je sjajan i u optimizovanju lokacija za pretraživače (SEO). Svi žele da pretraživači brzo i lako pronalaze njihove web lokacije. U naš osnovni paket izrade sajta je uvrštena i osnovna optimizacija, što ima za posledicu prirodno i lagano pomeranje sajta na Google – u. Brže napredovanje sajta podrazumeva niz poslova koji nisu uračunati u osnovnu cenu sajta.

Optimizacija

Pored izrade web prezentacije radimo i osnovnu optimizaciju. (Optimizacija je od bitne važnosti kako bi se vaš sajt pojavio na Google-u i sl. i time privukao što veći broj posetilca), dodavanje Google Analytics-a na Vaš web sajt (Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre), ažuriranje vašeg postojećeg sajta (redizajn, redovno održavanje sajta, dodavanje sadržaja), tehničku podršku itd.

Izvor slike Google

Šta je SEO?

SEO optimalizacija veb-sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization) je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka web-sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo.

Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju. Optimalizovanje web-sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML kodiranje koje će dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja vezano za specifične ključne reči, i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja web-sajta od strane pretraživača. (Izvor: Wikipedia)